Tarife

Tarifele prezentate pe site (denumite pe scurt Tarifele) sunt cu titlu consultativ. Pentru confirmarea tarifului vă rugăm să transmiteți e-mail la adresa spaclisuradunarii@yahoo.com sau la tel. 0726159312

Tarifele includ TVA,  accesul la piscină, saună, SPA. 

Tarifele diferă în funcţie de perioadă și de tipul de cameră pentru care optaţi.  Conducerea hotelului poate modifica perioadele ofertelor speciale fără a se face notificări în prealabil.

Modalități de plată

Hotelul acceptă plata numerar (Lei), cărți de credit (Visa, Mastercard, Maestro), transfer bancar (plata se face înaintea cazării) si carduri de vacanta online cat si la recepti

 

Cazarea oaspeților

Check in : după ora 14:30

Check out : până la ora 11.00

Cazarea (check in)  înainte de ora 14:30 și plecarea (check out)  după ora 11:00 vor fi onorate de hotel în funcție de disponibilitatea acestuia la momentul respectiv.

Cazarea se va face în baza prezentării unui act de identitate, a voucher-ului (în cazul turiștilor cu sejurul comandat la o agenție de turism) și a completării fișei de de cazare.

Alocarea camerelor se face în funcție de disponibilitatea hotelului din ziua check-in-ului. Din acest motiv nu putem garanta o anumită cameră, un anumit etaj, camere alăturate etc. Solicitările de acest gen sunt considerate preferințe ale turiștilor pe care încercam să le satisfacem în limita disponibilităților, fiind exclusă garantarea. De asemenea, aceleași reguli se aplică și în cazul restaurantului.